Compatibilitatea produselor Spigen- SGP

     Cand achizitionezi o husa, o carcasa , folii sau geamuri de protectie de la Spigen SGP ar trebui sa verifici  compatibilitatea acestora cu alte produse SGP si nu numai.


    Urmatoarele grafice indica compatibilitatea produselor SGP pentru iPhone 5, Samsung Galaxy Note 2, si Samsung Galaxy S 3.
      GLAS.t R(Slim) si GLas.t(Slim)  sunt geamuri de protectie rezistente la ciobire. Geamurile Glas  sunt facute pentru a proteja LCD-ul de daune si zgarieturi, printr-un proces special prin care sticla a fost intarita pentru a creste capacitatea de absorbtie a socului. Intreaga suprafata a geamului este transparenta, iar partea din spate este acoperita cu un adeziv siliconic puternic, pentru o instalare mai usoara. Odata aplicat, intre geam si LCD, nu vor exista goluri care sa afecteze sensibilitatea Touch Screen-ului.
        Se recomanda folosirea unei carcase o data cu aplicarea geamului Glas pentru a evita spargerea sau fisurarea marginilor geamului de protectie Glas.t (Slim).
        Geamul de protectie Glas.t(Slim) sau Glas.t R(Slim) nu este compatibil doar cu produse SGP. 
    
     Aceasta  lista a fost creata cu ajutorul feedback-ului clientilor nostri. Va rugam sa verificati compatibilitatea carcaselor cu geamul de protectie Glas.t (Slim) sau Glas.t R( Slim) si la compania producatoare.   Va recomandam sa cititi si articolele "Home Buttons pentru iPhone, iPad si Samsung Galaxy Note 2" , " Noua seria Slim a geamurilor de protectie Glas.t si Glas.t R" , "Cum ne alegem foliile de protectie pentru iPhone 5?"

0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou