Are you ready for Samsung Galaxy S IV?

Samsung Galaxy S4 este unul dintre cele mai asteptate telefoane ale lui 2013, dupa succesul inregistrat de smartphone-urile anterioare din seria Galaxy.

    Intr-un fel sau altul s-a aflat ce specificatii va avea noul Samsung Galaxy, insa producatorul a reusit din nou sa tina secret designul telefonului. Unul dintre liderii diviziei mobile de la Samsung a declarat ca plasticul nu va disparea prea repede din constructia modelelor de top ale companiei. El a sugerat astfel ca Galaxy S4 va avea o carcasa similara cu a lui Galaxy S III din punct de vedere al materialelor folosite.
   In incercarea de a castiga razboiul cu rivalul Apple, noul terminal va avea, se pare, o camera foto de 13 MP. Conform specialistilor, noul Samsung Galaxy va avea un ecran de 5 inch si va utiliza un nou tip de panou, renuntand la tehnologia AMOLED in favoarea  rudei sale mai noi PHOLED. Pana acum, ecranele PHOLED nu au cunoscut implementari comerciale pe scara larga din cauza duratei mici de viata a subpixelilor albastri, insa Samsung si-a dezvoltat propria tehnologie Green PHOLED, care a fost anuntatta  acum 4 ani si a intrat in productie limitata acum un an.


   De asemenea, noul S4 va fi Full HD, avand un display de 1080p si o rezoluţie de 440ppi (adica identic cu cel al HTC Droid DNA). Conform unor surse anonime citate de SamMobile, viitorul terminal Samsung va folosi un mod de control fara contact si va folosi un nou tip de panou pentru ecran. Controlul ecranului fara necesitatea unui contact direct nu este o noutate, Sony experimentand si ei cu asa ceva odata cu lansarea terminalului Xperia Sola. Daca informatiile se vor adeveri, pe langa modalitatile de control deja cunoscute, Galaxy S IV va folosi degetul utilizatorului ca pe un S-Pen. Aceasta funcţie va permite, de pilda, selectarea si previzualizarea fisierelor video sau imaginilor prin simpla menţinere a degetului în aer.

     Daca aceste lucruri sunt doar zvonuri sau chiar realitate, vom afla pe 14 martie, cand Samsung va dezvalui oficial noul terminal in Times Square din New York intr-un eveniment inedit.


0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou