Carcasa iPhone 5 Slim Armor


SLIM ARMOR

Seria METAL pentru iPhone 5
strong.protective.slim.lightweight
DESIGN ORIGINAL

Carcasa Slim Armor a fost creata pentru a scoate in evidenta cele doua tonuri de culoare si marginile structurate ale iPhone-ului 5. 
Carcasa se potriveste perfect cu iPhone 5 oferindu-i acestuia un aspect neted, iar decupajul pentru difuzor a fost specific creat pentru a utiliza difuzorul la capacitate maxima fara a reduce calitatea sunetului. Partea din policarbonat are un finisaj mat pentru a oferi o atingere fina si un foarte bun control asupra iPhone-ului.
Carcasa TPU este rezistenta la socuri din toate unghiurile, astfel protejeaza iPhone-ul efectiv de orice lovituri. Carcasa este dotata cu un strat TPU si unul din policarbonat pentru a oferi protectie suplimentara. Partea de policarbonat prezinta un finisaj metalic si poate fi indepartata de carcasa TPU. Acest lucru ofera posibilitatea de a schimba culorile carcasei Slim Armor.TPU + Policarbonat

Carcasa este de fapt compusa din 2 parti, o parte din TPU care este rezistenta la socuri si o parte dura din policarbonat creata special pentru protectie suplimentara. Partea dura se poate schimba cu alte carcase Slim Armor, dar momentan nu le vindem separat.

0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou