Cum aplicam folia de protectie?

Pentru a ne proteja cat mai bine telefonul, avem cu siguranta nevoie de o folie de protectie pentru ecranul acestuia.

Folia ne protejeaza telefonul de zgarieturi, sau poate acoperi o zgarietura mai veche de pe ecran, facand-ul sa arate ca nou.
Chiar daca exista mai multe tipuri de folii, de obicei toate se aplica la fel.

De ce avem nevoie: 

- Un spatiu curat, luminat si fara praf
- O carpa moale din bumbac
- O spatula dreapta din plastic
- Folia si telefonul

Inainte de a incepe aplicarea propriu zisa a foliei, va trebuie sa ne asiguram ca aceasta este perfect compatibila cu telefonul nostru.
Verificati daca aceasta se potriveste perfect pe toate gaurile, la camera, la buton sau senzori daca este cazul.

 Atentie! 

Este foarte important sa faceti aceasta verificare, pentru ca in cazul in care nu potriveste cu telefonul dvs., sa o puteti returna furnizorului. Odata aplicata, nu se mai poate returna.  

Inainte de aplicare, este necesar ca ecranul sa fie sters cu carpa din bumbac pana cand acesta este perfect curat. Orice urma de murdarie, va creo o bula sub folia protectoare.

De regula, folia de protectie are la randul ei doua folii de protectie aplicate din fabrica, prima (back) se scoate treptat pe parcurs ce inaintam cu aplicarea, iar a doua folie (front) se scoate doar la final, cand am finisat bine si am scos toate bulele de aer. Daca folia a prins totusi putin praf, incercati sa dezlipiti putin si sa lipiti la loc, cu atentie, impingand bulele spre exterior, cu ajutorul spatulei. Finisarea se face tot cu spatula, apasand uniform pe toata suprafata.

Pentru a reusi fara probleme, incercati sa gasiti un spatiu cat mai curat si linistit. Acestea fiind spuse, va tinem pumnii!

0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou